torsdag 12 april 2012

Update

Som jag skrev tidigare, så är det mycket på G just nu, och så kommer det troligen att fortsätta hela 2012. Mitt fokus är definitivt på andra saker än att uppdatera en blogg, men samtidigt saknar jag bloggandet. Det har gått mig i blodet litegrann, även om jag är kass på foton och allt det tekniska runt omkring.
De senaste månaderna har bjudit på en del oförutsedda upplevelser, och så är det ju alltid i livet :-).  Det blir inte alltid som man tänkt sig, eller blir det det?
Jag är en stor förespråkare av positivt tänkande, men det är klart att det finns en massa saker vi inte kan styra över i livet. För det mesta blir det ju bra i alla fall!
Just nu befinner jag mig i tankarna några veckor framåt, nämligen i början av maj då jag och ett gäng härliga kollegor åker på en utbildningsresa till Shanghai av alla ställen!
Här kommer en bild från den förra resan, som gick till Sydafrika. Jag längtar efter att få resa till dit på nytt, det är ett helt fantastiskt land!

Jag ska föreläsa ett pass under resan till Shanghai, och det börjar vara hög tid att förbereda manuset för den föreläsningen.
 För snart två veckor sedan deltog jag i en konferens som hölls i Waterfront Conference Center i Stockholm, och där hade jag också äran att föreläsa för mina kollegor på temat Enjoying the Journey. Det var superkul!
I mars besökte jag motsvarande konferens för den finska marknaden, och fick då lyssna till bland andra min kära vän och kollega Anni, som var med till Sydafrika och även följer med till Shanghai.
Här sitter Anni och jag vid hotellet i Sandton, Johannesburgs finansdistrikt. Vi är vita som lakan båda två, och lyckades båda bränna oss rejält fast vi knappt solade under resan. I Shanghai blir det i alla fall inget solande, utan mer fortbildning och så shopping på fritiden. Inte fy skam det heller!

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt - och ni är så fina!

    SvaraRadera
  2. vi var ifjol till Shanghai och shoppingen är ju minst sagt fantastisk :)) Det kommer att bli en bra resa det där!

    SvaraRadera