måndag 24 oktober 2011

Long time, no see...

Men det beror mest på att det är så mycket roligt som händer. Vi jobbar på med huset, plus att jag försöker jobba och vara mammaledig samtidigt, vissa dagar mer framgångsrikt än andra. Det blir lite roadtrips mellan varven: Göteborg och Jönköping har det blivit de senaste veckorna. På schemat står östersund, Åbo och Helsingfors den närmaste månaden. Kul!

Men de senaste dagarna har mina tankar gått i lite vemodiga banor. Två fantastiska, beundransvärda kvinnor som jag haft förmånen att lära känna de senaste åren kommer att vara med i TV-programmet Mot alla Odds som skulle börja sändas om bara några dagar. Och nu är en av dem plötsligt borta, död i en ridolycka. Vi stod inte varandra nära, var snarare bekanta än vänner, om det nu går att dra en definitiv gränslinje... Men vi har fört ett antal otroligt givande samtal under årens lopp, och träffades senast nu i sommar av en händelse inne på ICA. Denna vackra, supersnygga, positiva kvinna som redan gått igenom så mycket. Den dagen tänkte jag, vad synd att mina barn inte var med, jag måste presentera dem för henne.
Nu hann jag aldrig det...och det gör mig ledsen. Men jag vet att hon var en människa som levde livet fullt ut, och verkligen utmanade sig själv! Om programmet är bra vet jag inte, men jag vet att åtminstone två av deltagarna är otroligt fascinerande människor! Titta gärna när programmet börjar sändas. Men oj, vad konstigt det kommer att kännas för oss som kände fina M. Vet i alla fall att hon inte skulle velat att programmet lades ner, och det tröstar. Lite i alla fall...

1 kommentar:

  1. Oj, vad hemskt :( Ska försöka komma ihåg att kolla.

    SvaraRadera