måndag 6 september 2010

För ett år sedan...


såg prinsessan ut så här...

Denna dag har gått i arbetets tecken och det är både intensivt och roligt. Det blev mycket telefonsittande tidigare idag, och så har jag jobbat med kunder i kväll. Det var otroligt roligt!
Tidigare på efermiddagen var vi på ettårsbesök med vaccination på BVC. Det gick jättebra, och prinsessan hade gått upp ett halvt kilo sedan förra besöket. Skönt, för hon är ju väldigt tunn, och som mamma oroar man sig ju alltid över nåt... Doktorn tyckte i alla fall inte att det var någon fara, han menar att hon har hittat sin viktkurva, och att hon troligtvis helt enkekt började lite "på plus" och därför bytte viktkurva nedåt då hon började gå och blev så väldigt aktiv... Jaja, hur som helst är jag ju glad att lilla fröken är frisk och kry!
Kan inte hjälpa att jag tycker de tar väldigt lätt på allt här i Uppsala på BVC, jämfört med hur det var i Finland på rådgivningen. Här är det bara in och ut, ingen frågade något om hennes utveckling över huvud taget... Och då var det ändå ettårskollen. Nu ser de väl att hon mår bra och har det bra, men ändå... Det är väldigt annorlunda mot vad jag är van med sedan tidigare med grabbarna.

Nu när jag kom hem så berättade maken att prinsessan hade spräckt läppen lite grann när hon busat och trillat ur vår säng tidigare i kväll. Stackars liten! Önskar jag hade varit hemma och kunnat trösta, men jag vet ju att pappa duger minst lika bra om vi frågar henne själv, det är bara jag som är en hönsmamma...

Nej nu, dags att knyta sig! Kram på er alla mina vänner!

3 kommentarer:

 1. stackars liten med läppen men skönt att kurvan är som den ska :)

  SvaraRadera
 2. Med den farten hon har är väl en del blessyrer bara att vänta. Men inte kul ändå.

  Intressant - har aldrig uppfattat dej som hönsig. Har du varit det med alla barn, eller har du utvecklat det på senare år? :)

  Hälsa alla!

  SvaraRadera
 3. Idag syns det knappt på läppen.... Jo jag har varit hönsmamma med alla, fast kanske mest i smyg ;-).

  SvaraRadera