lördag 9 juli 2011

Ingen styling här inte...


Mina proffsigare bloggvänner stylar sina bloggbilder så de ser helt underbara ut. Skulle jag oxå gärna göra, egentligen... Men här ska det gå undan, och så här ser verkligheten ut hos oss idag. Lilla fröken leker framför tv:n på bottenvåningen hela tiden, och de äldre familjemedlemmarna plockar av sig strumporna när de ser på tv... Orkidéerna behöver vattnas, mattan ska flyttas upp på tredje våningen till pojkarnas soffhörna, och vi har ännu inte köpt något soffbord, då vi inte vet riktigt vad vi vill ha.
Den nya soffan gillas skarpt i alla fall! Det fans en tid när jag fnyste lite åt IKEAs soffsortiment, men fyra barn och lika många soffor senare är jag förundrad över att de erbjuder soffor med helt avtagbar klädsel som dessutom påstås vara tvättbar... Vi får väl se vad jag säger om ett år... Vi var i alla fall inne på Mio härom dagen och tittade på en snygg fåtölj som skulle ha passat utmärkt i mitt arbetsrum. Även med jätterabatt under rean kostade den som soffa+överdrag från IKEA, och när jag öppnade dragkedjan som fanns diskret dold bak på sittkudden så ser jag genast att stoppningen saknar innerfodral. Helt obegripligt i mina ögon! Det blev inget köp den gången.
Ja, det blir mest konsumtion och prylar här just nu, men det är vad som pågår hos oss denna sommar: renovering, inredning, loppis, IKEA -allt i en salig blandning. Och roligt är det ju... Shop til u drop, eller vad säger min kära sis? I slutet av juli bär det av till Finland, och det ska bli så ROLIGT att få träffa alla vänner och släktingar...Längtar!

2 kommentarer:

  1. Handla på bara, vi får göra vårt bästa för att fördröja nästa finanskris - eller vad säger alla politiker och nationalekonomer?

    Längtar också!

    SvaraRadera
  2. Tack! Nu har du lättat mitt dåliga samvete för en stund! Det är helt enkelt bara så att jag är en god medborgare som tar mitt ansvar för konsumtionen...

    SvaraRadera