måndag 18 juli 2011

Afrikas horn

Svältkatastrofen i östra Afrika kan tyckas långt borta, men jag tror att alla som själv har barn kan åtminstone försöka föreställa sig den förtvivlan de föräldrar känner som inte har någon mat att ge sina barn. Om du dessutom befinner dig på flykt undan krig och oroligheter, och vet att du troligen inte kommer att få någon hjälp innan det är försent, hur sjutton orkar du då sätta den ena foten framför den andra... Detta är något jag tänker på varje dag, och oj vad jag önskar att jag vore den rikaste krösusen i världen så att jag kunde göra något som verkligen gör skillnad!
Alla kan vi dra vårt strå till stacken. Expressen tipsar idag om vilka organisationer som finns på plats. Låt oss hjälpas åt! Vad kostar en middag i din familj? Kan vi alla komma överens om att ge åtminstone vad en middag kostar. Snälla!

5 kommentarer:

 1. Tack för att du påminner oss om detta! Jag bidrar mer än gärna med en måltid åtminstone!

  SvaraRadera
 2. Ja vi är lycklig lottade här. Vi har allt vi behöver och lite till. Att ge bort åtminstone vad en middag kostar är väldig bra förslag. Gå även med i facebook gruppen; Stöd till Afrikas horn // Support to Horn of Africa !!! Där får man veta hur situationer ser ut samt hur man kan hjälpa till!!!

  http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/St%C3%B6d-till-Afrikas-horn-Support-to-Horn-of-Africa/219791521389311

  SvaraRadera
 3. Tack, Anna!

  Ett jättebra initiativ!

  SvaraRadera
 4. Har skänkt en måltid för mig, Dän och Alfie :)

  SvaraRadera