söndag 15 maj 2011

Min utsikt just nu

Ligger i sängen och mobilbloggar denna lata morgon... Kvällen blev sen igår, men vi hade en härlig dag och kväll igår så det var det värt!
Vi bor alldeles i närheten av en återvinningsstation och igår hade jag bestämt mig för att bli av med en massa skräp och bråte utifrån gården (vi har mycket av den varan, när snön smälte fick vi gott om medlidsamma blickar och kommentarer från förbipasserande grannar;-)...).
Det blev sammanlagt tio rundor med skottkärran under förmiddagen, härligt!
Efter lunch fortsatte trädgårdsarbetet för min del med att jag försökte rensa och plantera om en gigantisk klematis som fått sprida sig fritt i gräset och gruset invid uthuset det senaste decenniet. Få se vad den tyckte om mitt rivande och slitande, men jag hoppas den tar sig igen...
På kvällen var vi bjudna till goda vänner för att grilla och titta på ESC. Det blev alldeles för mycket god mat, så jag får nog kompensera med smalmat idag...
Barnen var helt vilda och galna när vi tittade på ESC, synd att jag glömde kameran hemma. Till och med vår lilla prinsessa var vaken till slutet , men hon hade i och för sig laddat med en extra lång eftermiddagslur igår.
Min utsikt då? Jo, vi har världens härligaste OCH fulaste sovrum. För tillfället skulle vi glatt platsa i Sveriges fulaste hem ifall de endast såg denna del av huset. Tack och lov är det övergående ;-). Längst bort i bild ligger prinsessans rum, där hon just nu ger order till en av sina snälla bröder som leker allt hon vill. Det halvfärdiga rummet i mitten är mitt blivande dressing room (makens påhitt!!!). Vårt sovrum väntar på takmålning och tapetsering, tapetrullarna är redan inhandlade. Det står lite still medan försäkringsbolaget grunnar på om de ska bjuda på arbetet eller om vi får ta tag i det själva. Jag röstar självklart på försäkringsbolaget, eftersom det fortfarande finns en lätt men omisskännlig lukt av rök i vårt sovrum. Få se hur det blir, men tapeterna är snygga i alla fall, blommigt romantiska men i en färgskala som känns modern. Ska visa sen. Även tapeterna är makens val, han är full av överraskningar den mannen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar