lördag 21 augusti 2010

Uppdatering

...igen utan bilder. Lovar att skärpa mig i morgon. Vi var iväg på husvisning idag igen, tonåringen och svägerskan följde med. Nu gäller det att ta sig en rejäl funderare. Få se, få se var det landar!
Sedan snabbt hem för att äta försenad pizzalunch, koka laxsoppa till middag åt grabbarna, förbereda allt som behövdes för att tonåringen skulle kunna vara barnvakt åt prinsessan när vi var på kräftskiva här i grannskapet under sena eftermiddagen och kvällen. Eftersom det var nära hem så gick det bra. Världens bästa hubby var hemma en sväng vid sjutiden och bytte blöja och nattade den lilla damen, och jag tittade in vid niotiden när mellangrabbarna var redo för kvällsmat. Första gången sedan prinsessan föddes för ett år sedan som jag å hubby varit iväg på vuxengrejs tillsammans. Kul!!!
På kräftskivan träffade vi en del nya människor och några tidigare bekantskaper, och värdinnan hade i hemlighet förberett lite roliga pool-tävlingar för våra män. En extra krydda till det hela var att världens skyfall pågick medan karlarna badade. Alla damer agerade jury på betryggande avstånd, under tak på den inglasade verandan :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar