måndag 21 juni 2010

Bildskärmsberoende?

Maken synkroniserar I-phonen på den ena av sina två bärbara, jag slösurfar samtidigt som jag med ena ögat tittar på Vit oleander, en favoritfilm som även tonårssonen gillar. Han fick i övrigt order att stänga av sin dator om han ska titta på TV...
Idag har vi annars fixat en massa i min studio, äntligen satt upp tavlor osv... Det blir riktigt fint bara det blir klart, men vi har i alla fall kommit en bra bit på väg.
Lilla prinsessan har haft en tuff dag, hon har krockat med en tröskel och fått ett rejält blåmärke i pannan. Dessutom satte hon ett smörgåskex i halsen så jag fick dunka henne rejält i ryggen innan det kom ut, det var rejält läskigt!
Jag har blivit en stor vän av facebook på sistone, men nyligen såg jag en ny dimension av det hela, när en person sade en sak till mig och sedan meddelade något annat i sin facebookstatus, helt omedveten om att jag förstås kommer att kunna läsa det. Den moderna världen är intressant :-). Det var ingen stor grej, men jag fick anledning att reflektera över detta med vita lögner och så vidare... Jag tror att människor ibland halvljuger eller säger halvsanningar helt i onödan, när det skulle fungera utmärkt att säga som det är. Man tror att det blir enklare att dra en vit lögn, när det i själva verket är tvärtom för det mesta. som sagt, det är verkligen ingen big deal. Om inte annat så lär jag nog välja mina ord med stor omsorg framöver! (Bli inte nervös nu du som läser detta om du är min facebookvän, det handlar inte om dig. :-) ).
Nu blir det kvällsfika, vi hörs i morgon...

2 kommentarer:

  1. :) Nej jag drar inga valser i mina statusuppdateringar, så det så!!

    SvaraRadera
  2. Nej inte du, inte! Vet ja' väl! :-)

    SvaraRadera