fredag 19 februari 2010

SMHI tycker att vi ska stanna hemma...

Det säger åtminstone Aftonbladet, och de är ju en pålitlig källa. Jag har enorm respekt för vinterväder och vill inte hamna i något snökaos i trafiken i morgon, så nu håller jag tummarna för bra väder och ber att skyddsänglarna ska följa med oss på färden.
Annars så är jag mer trött på kvällstidningarnas löpsedlar om snön, än på snön i sig. Det är vinter, och det snöar -so what? What else is new... Så vitt jag vet har det blivit sommar varje år, och jag tror inte 2010 är något undantag, så det är bara att hålla ut, eller vad säger ni?

1 kommentar:

  1. Aftonbladet (och andra kvällstidningar) har blivit MYCKET sämre. Mer skvaller och mindre riktiga nyheter. Sedan är det inte riktiga kvällstidningar numera, eftersom de kommer redan från morgonen. Då man själv var liten kom dessa på aftonen, så man fick gott vänta.

    Undra på att världen är stressad då många affärer i dag har öppet dygnet runt, eller nästa i allafall. Nu har många affärer öppet varje dag åtmistonde. På "min tid som ung" var affärerna stängt på söndagarna. Till och med mataffärerna hade stängt. Så man fick planera efter det.

    Nu hade inte detta så mycket med ditt inlägg att göra men ville bara skriva av mig. Ler. Sorry för det.

    På tal om sommar, så har det alltid blivit sommar i norr efter en hård vinter med mycket snö. Lite kallt under juni har det varit några sommrar men sommar har det blivit. Så sommar lär det bli, och jag längtar dit.

    SvaraRadera