lördag 30 januari 2010

My new bff...


Eftersom lillprinsessan totalvägrar napp och har ett enormt sugbehov så har jag lagt ut en smärre förmögenhet på nappar i olika former, material och färger, allt för att försöka hitta åtminstone en modell hon kan tänkas gilla. Men icke... äkta vara ska det va'... Vackert så, men mina boobs protesterar ibland och jag får lätt myror i kroppen, hur mysigt det än är. Fem månader är längst jag har klarat att amma något av våra barn, sen har jag tvärtröttnat!
Nu har jag faktiskt stålsatt mig redan från början denna gång, och bestämt att jag ska amma fram till våren (immunförsvar osv., ni kan säkert argumenten lika väl som jag). Men visst känner jag att det ska bli skönt när den här perioden är över. Mitt stora dilemma har hittills varit att fröken vägrar all slags flaskmatning oxå. Och jag menar vägrar, hon är hellre hungrig!
Fast nu har jag alltså fått en ny bästa vän: igår kväll på ICA fick jag för mig att köpa en pipmugg från Esska, och den duger! Plötsligt är både välling och ersättning hur gott som helst, bara man inte behöver suga den i sig från en förhatlig låtsastutte! Hurraa säger mor.

2 kommentarer:

  1. Grattis! Kan vara skönt med lite paus?

    SvaraRadera
  2. Åh, jag minns att min äldsta son V ratade alla nappflaskenappar tills jag hittade en special från just Esska, vad ljuvligt det var! =)

    SvaraRadera